Scientology Network

Destination: Scientology

Mangfold, samarbeid og forpliktelser til samfunnet er kjennetegnene til Scientology Kirker og scientologer rundt om i verden.

Dette er en fengslende kikk innenfor Scientology Kirker rundt om i verden. Hvert halvtimes program gir seere et unikt perspektiv på mangfoldigheten av hver kirke og deres stab. Lokale scientologer og kirkens stabsmedlemmer blir fulgt mens de takler en myriade av lokale og nasjonale utfordringer. Disse showene utforsker deres verden slik hver av dem tjener sine lokalsamfunn til gagn for alle. Denne originalserien drar til kirkene i London, Bogotá, Melbourne og Tel Aviv. Episoder vil også ta seere med rundt USA og besøke kirker i det gjengbefengte Inglewood i California, i det pittoreske Tampa i Florida, og inne i New York City som ligger ett kvartal fra Broadway i hjertet av byens berømte Times Square. Dette programmet viser hvordan andre religioner og grupper i lokalsamfunnet bruker disse kirkesentrene til å fremme humanitære og kommunale bestrebelser. Med 65 kirker åpnet verden over på litt over et tiår – og fremdeles mange flere i vente – vil dette showet med sikkerhet bringe nye og spennende programmer og destinasjoner i mange år fremover.

Inglewood Samfunnssenter
NÅR UT Scientology Kirkens Samfunnssenter i Inglewood er en del av den lokale kirkens oppsøkende virksomhet rettet mot sosiale problemer.
Inglewood bilde tatt fra luften
Inglewood: basketball på gaten

DESTINATION: SCIENTOLOGY

EPISODE: INGLEWOOD

Destination: Scientology. Inglewood
Veggmaleri på gaten
Inglewood Breakdance

Scientology Kirken i Inglewood i California ble innviet i 2011 med et tilstøtende samfunnssenter hvorfra den oppsøkende virksomheten for religionens omfattende humanitære og sosiale programmer blir gjennomført. Med dens tverreligiøse samarbeid har denne South Los Angeles-forsamlingen bygd opp et sterkt bånd innenfor sitt lokalsamfunn.


DESTINATION: SCIENTOLOGY

EPISODE: TAMPA

Destination: Scientology. Tampa
Destination: Scientology. Inglewood
Maurizio De Mattei/Shutterstock

Inne i Scientology Kirken i Tampa, som ligger i byens historiske distrikt Ybor City, kan seere se det omhyggelige restaureringsarbeidet på den 8000 kvadratmeter store bygningen for å bevare både etnisk innflytelse og historiske artefakter.

Scientology Kirken i Tampa Ybor Square

DESTINATION: SCIENTOLOGY

EPISODE: LONDON

Scientology Kirken i London
Destination: Scientology. London
Vakter ved Buckingham Palace
Alamy / Inge Johnsson

Scientology Kirken i London ligger rett over gaten fra den berømte St. Paul’s Cathedral. Som de historiske og arkitektoniske underverkene rundt den gjenspeiler Scientology Kirken ånden i byen og menneskene omkring den.


DESTINATION: SCIENTOLOGY

EPISODE: KAOHSIUNG

Scientology Kirken i Kaohsiung
Lucas Vallecillos: Shibuya station, Tokyo
Alamy / Lucas Vallecillos

Scientology Kirken i Kaohsiung i denne sørvestlige taiwanske byen med over 3 millioner mennesker, bringer Scientology og dens humanitære programmer til den kinesisktalende verden.

Scientology Kirken i Kaohsiung

DESTINATION: SCIENTOLOGY

EPISODE: MILANO

Scientology Kirken i Milano
Destination: Scientology. Milano
Milano kjøpesenter

I en vakker italiensk by kjent for sine særpregede kulturelle tradisjoner, tjener Scientology Kirken i Milano, som en lokal leder uttrykte det, som «et åndelig referansepunkt» midt blant disse mangfoldige etniske realitetene.