Inside Scientology

Scientology Network

Meet a Scientologist

Fra grenselandet av moderne kunst til områder av vitenskap, sport og underholdning, fører scientologer overalt interessante liv.

Han var en begynnende NFL-safety-spiller som en gang snappet opp ballen fra den store quarterbacken, Peyton Manning. Hun har på seg en rosa vernehjelm mens hun driver et av verdens største granittbrudd.

De er scientologer. Og begge deres liv ble forandret av L. Ron Hubbard, grunnleggeren av den raskest voksende religionen i verden.

Ved å se Meet a Scientologist (Møt en scientolog) vil seere tilbringe tid med scientologer fra hele landet og fra verden rundt i deres daglige liv. De vil møte en dyktig maler, et svensk par som eier et taktekkingfirma, og medlemmer av det topp Jive- og swing-bandet fra Storbritannia – alle er scientologer.

Hver halvtimes episode presenterer individuelle scientologer fra hele verden, med fokus på deres yrke og daglige liv. Det viser hvordan de anvender Scientology for å hjelpe dem til å utmerke seg i det de gjør, og være den beste personen de kan bli. Mens de kommer fra forskjellige bakgrunner og yrker, snakker forskjellige språk, har de alle én ting til felles – de er scientologer.

Den første sesongen inkluderer presentasjoner av en colombiansk komiker som har bygd et underholdningsimperium, en veterinær fra Indianapolis, en tysk kunstmaler som bor i Sveits og en hestetrener fra det sørlige California. Andre episoder introduserer seere til et par italienske motorsykkelbyggere som kjøpte et firma som slet med vanskeligheter, og la sin lidenskap for fart inn i å designe de legendariske Bimota-racermotorsykler – nå hyllet verden over. Seerne vil møte den kvinnelige grunnleggeren av et elektroteknikkfirma i Florida – en vellykket gründer i et tradisjonelt mannsdominert område – som har fått firmaet til å vokse eksponentielt. Deretter vil de reise tvers over kloden for å møte en sørafrikansk kvinne som overtok familiens slumrende granittbrudd og økte produksjonen radikalt. En tidligere fotballspiller i NFL som gir tilbake til barn blir også vist, så vel som musikere, kunstnere og selskapsdansere – som alle tilfeldigvis er scientologer.


MEET A SCIENTOLOGIST

EPISODE: MANOOI LYSEKRONER

János Héders prisbelønte Manooi designfirma presenterer lys som kunst og har skapt noen av de mest ettertraktede og utsøkte lamper i verden, mens hans lidenskap for lys skinner gjennom i alle hans originale og kreative lysekroner.

Manooi lysekroner
MANOOI Lysekroner designet av János Héder og Judit Zoltai ble presentert ved den internasjonale møbelmessen i Milano.
János Héder

MEET A SCIENTOLOGIST

EPISODE: DEERING BANJO

Banjoen, en gang det mest typiske countrymusikkinstrumentet, reddes fra musikkhistoriens søppelspann av et par fra San Diego i California. Paret Deering forteller om deres begynnelse fra et beskjedent verksted til å forsyne countrymusikkens elite.

Greg og Janet Deering
Janet Deering sliper en beholder på en snurrende dreiebenk
Chuck Deering lærer å lage Calicos-banjoer
Deering Banjos

MEET A SCIENTOLOGIST

EPISODE: ASSAFF RAWNER

En Oscar-prisbelønt ingeniør hvis roboter revolusjonerte film- og TV-produksjon, viser sine fantastiske maskiner og snakker om oppfinnsomheten som kreves for å imøtekomme de stadig mer komplekse kravene i bevegelseskontroll-bransjen.

Assaff Rawner Bevegelseskontrollrigg

MEET A SCIENTOLOGIST

EPISODE: NICK FERGUSON

Nick Ferguson på banen
fotballkamp
Nick Ferguson med familie

Å være profesjonell idrettsmann er ingen smal sak. Med knivskarp konkurranse og konstante utfordringer er det mange som aldri klarer det. Nick Ferguson snudde motgang om til muligheter og gjorde drømmen om å spille i Den nasjonale fotballigaen (National Football League – NFL) til virkelighet.