Metrikken

Metrikken

Mange mennesker, mange timer driver Scientology Network til dets lansering

20 filmteam stasjonert på 6 kontinenter

20 filmteam stasjonert på 6 kontinenter

Scientology Media Productions, gjennom dets fullt utstyrte TV-produksjonsfasilitet og korrespondent-team på seks kontinenter, er i stand til å dekke kirkens ekspansjon og dens humanitære tiltak over hele kloden.

1 042 902 timer

Her er hva som kreves for å lansere en TV-kanal

SMP audiovisuell infrastruktur

219 000 timer viet til å installere audiovisuell infrastruktur

Scientology Media productions audiovisuelle systemer ble designet fra grunnen og opp til å skape et system med høy ytelse ved bruk av den mest sofistikerte medieteknologien i verden. I dens hjerte finnes et sentralt informasjonslager på 3,2 millioner gigabyte. Hele studioet er fullt ut samordnet og integrert i et nettverk og forsyner hvert departement med universell adgang gjennom 43 kilometer med fiberoptisk kabel.

SMP videoredigering

18 250 timer viet til produksjonen av innhold for sendinger

Team av ledere, forfattere, redaktører, musikere og lydmiksere, som arbeider fra 20 redigeringsrom, 6 innspillingsstudioer og 7 mikserom, skaper nye show og episoder ukentlig på Scientology Media Productions. Med korrespondent-team på seks kontinenter som filmer og overfører hundrevis av timer med opptak hver uke, fortsetter Scientology Networks programmering å ekspandere.

1500 minutter originalinnhold

1500 minutter originalinnhold

Nye TV-kanaler lanseres ofte med bare 60 minutter eller mindre originalinnhold og er avhengig av show eller filmer utenfra for å fylle sendeplanen. Scientology Network lanserte med seks originalserier og har flere show under produksjon og utvikling.

100 % internt produsert filmmusikk på alle show

100 % internt produsert filmmusikk på alle show

Med tre rom for filmmusikk og en stab av musikere i verdensklasse blir alle kanalens show tilsatt musikk, redigert og innspilt internt.

Over 2000 VFX-bilder produsert for originalinnhold

VFX-bilder produsert for originalinnhold

Scientology Media Productions fagfolk i Spesialeffekter (VFX) har lagd mer computer-skapte bilder til Scientology Networks TV-show enn det blir produsert for selv de mest VFX-fylte spillefilmer.

16 språk

16 språk

TV-show og filmer som sendes på Scientology Network er oversatt til 16 språk av et team av interne oversettere som bruker den mest sofistikerte programvaren for oversettelser i verden.

2,4 millioner oversatte ord

For å forberede lanseringen av kanalen ble hvert eneste TV-show omhyggelig oversatt for å bringe disse budskapene av håp til flere mennesker over hele verden.

Scientology Media Productions eksteriør

12 700 kvadratmeter med fasiliteter

Scientology Media Productions er det globale mediesenteret for Scientology Kirken. Det ble innviet i mai 2016 og er hjemmet til Scientology Network, det verdensomspennende senteret for å levere nyheter og informasjon om Scientology, og er en viktig ressurs for kirkens stadig voksende humanitære initiativer.

Scientology Media Productions sentrale innlagring

720 timer med opptak hver dag

Sentral innlagring mottar innkommende video-opptak fra det globale nettverket av Scientology Media Productions’ korrespondent-team på seks kontinenter og dusinvis av andre videofotografer.

20 redigeringsrom

Senterets redigeringssuiter gjør det mulig for kreative team å produsere adskillige show og dokumentarfilmer, og hver suite er satt opp med fullt toppmoderne utstyr for sømløs integrering av programmering.

6 innspillingsstudioer

De fullt utstyrte studioene sørger for feilfri lyd og brukes delvis for internt oversatte voiceover-innspillinger på 16 språk.

7 mikserom for surroundlyd

Mediesenteret omfatter 7 fasiliteter for filmmusikk og lyd-postproduksjon. De er utstyrt med spesiallagde audiovisuelle systemer for å sikre høyest mulig kvalitet.

21 VFX-stasjoner

Med 150 terabyte prosesseringskapasitet og over 115 servere med høy ytelse produserer Scientology Media Productions’ interne VFX-team computer-skapt grafikk for alle show.

Scientology Media Productions filmstudio

3 banebrytende filmstudioer

Over 1500 kvadratmeter med scener for videoproduksjon og nyhetssendinger brukes i produksjonen av programmeringen for kanalen. Disse scenene inneholder 720 lys på et fullt utstyrt overhengende riggingsystem.

Scientology Media Productions TV-kontrollrom

3 TV-kontrollrom

Tre kontrollrom brukes for live og innspilte show på hvilken som helst av studioets tre scener.