Scientology Media Productions. Kringkastingstårnet

Scientology Network

Show som betyr noe

Originalinnhold på Scientology Network tar publikum inn i verdens raskest voksende religion og dens humanitære mål.

Satellitt- og tv-signaler som spretter rundt jorden er dagens teknologi, og innenfor deres spektre finnes det noe nytt. Det kalles Scientology Network. Og det er forskjellig fra omtrent alt TV-kanaler tidligere har tilbudt seere.

Historisk sett begynner de fleste nye TV-kanaler enten med en dag med begrensede sendinger eller med bare ett eller to originale show. Men fra første dag – den 12. mars 2018 – sender Scientology Network døgnet rundt, hver eneste dag i året, med programmering som inkluderer et fullt utvalg av originalserier, nettverk-eksklusive filmer, offentlige informasjonsannonser (PSA-er), dokumentarfilmer med mere. Alt i alt kommer den nye kanalen til å sende nesten 8800 timer med TV i sitt første år.

Med lanseringen av Scientology Network på DIRECTVs kanal 320 blir historien om Scientology og dens humanitære initiativer fortalt til Amerika og verden gjennom en annen type TV, en som søker gi seere virkelige historier om virkelige mennesker, historier om håp, optimisme og medfølelse.

For første gang vil publikum få et sant blikk innenfor Scientology, dens historie, dens kirker og livene til dens medlemmer, dens verdensomspennende humanitære oppdrag, og dens fokus på menneskerettigheter og en mer fredelig verden.

Denne ikke-kommersielle kanalen vil fortelle historiene som illustrerer den mest grunnleggende overbevisning i Scientology – at den største menneskerettigheten er retten til å hjelpe.