Voices for Humanity

Scientology Network

Voices for Humanity

Personer rundt hele kloden fremmer humanitært arbeid, snakker ut og tar skritt for å skape en bedre verden.

Noen ganger er alt som trenges for å gjøre en forskjell i verden bare én person som er villig til å stå frem og gi sin stemme.

Scientologer har alltid trodd at den største rettigheten Mennesket har, er retten til å hjelpe andre. Men de er ikke alene i denne troen. Kirkens omfattende sosiale forbedrings- og humanitære kampanjer – for stoffopplysning, lese- og skriveferdigheter, moral, beskyttelse av menneskerettigheter osv. – har besøkt hver eneste avkrok på kloden, men materialene som støtter disse kampanjene er ikke begrenset til scientologer. Mange frivillige fra mange trosretninger – eller ganske enkelt enkeltpersoner som erkjenner behovet for å bli involvert – har faktisk brukt L. Ron Hubbards hefter og andre ressurser til å hjelpe.

I Voices for Humanity (Stemmer for menneskeheten), en Scientology Network-serie med halvtimes programmer, vil seere reise verden rundt og møte folk som er villige til å stå frem og kjempe mot urettferdighet, opplyse barn om farene ved stoff, tilby hjelp i katastrofetider, eller på en annen måte hjelpe sine medmennesker.

Hver episode presenterer enkeltpersoner og det hjelpsomme arbeidet de har gjort. De inkluderer: Fra California – en kvinnes personlige søken etter å lære barn over hele verden FNs Verdenserklæring om Menneskerettigheter; en tidligere stoffmisbruker som snudde om på livet sitt med opplysning, og nå opplyser sitt sørafrikanske samfunn om skadene og ødeleggelsene forårsaket av stoff; og et bror-og-søster-team fra Colombia, som så nok slåsskamper og vold mellom myndigheter og opprørere til at de utarbeidet en strategi for å forsvare menneskerettigheter som begge sider kunne bli enige om.

Andre historier introduserer en motorsykkelkjørende pastor fra South Central Los Angeles som samlet stridende gjenger og oppfordret dem til å stoppe kriminalitet og vold med «Peace Rides» (Fredsritt).Det er nå en landsdekkende kampanje. En kvinne fra New York blir også presentert. Hun ble lei av å se sine medmennesker bukke under for stoffmisbruk, og leder nå et program for å lære skolebarn i den indre byen Sannheten om stoff. Andre episoder viser en kvinne fra Florida som har kjempet mot de kraftfulle psykiatriske og farmasøytiske industriene, og den nigerianske menneskerettighetsaktivisten som reiste rundt hele landet sitt og lærte alle fra skolebarn til politisjefer deres garanterte menneskerettigheter.

Programmet følger også arbeidet til kirkens frivillige prester. De er ikke alle scientologer, men de deler alle en humanitær forpliktelse, sterk nok til å sette sine personlige liv til side for å respondere på naturkatastrofer, når som helst og hvor enn det trenges hjelp.

Uansett tro er det å hjelpe andre den største rettigheten. Noen ganger trenges det bare én stemme for å påminne verden om det. Hør dem på Voices for Humanity.


VOICES FOR HUMANITY

EPISODE: HÅP PÅ VERDENS TAK

Ødeleggende jordskjelv i Nepal
Scientologys frivillige prester hjelper i Nepal
Binod Sharma organiserte en utrolig katastrofehjelpaksjon

Etter et ødeleggende jordskjelv i Nepal organiserte Scientologys frivillig prest Binod Sharma en utrolig katastrofehjelpaksjon og ledet et team av elite-redningsarbeidere og frivillige på et oppdrag for å redde liv.


VOICES FOR HUMANITY

EPISODE: DENVERS GJENGER

Pastor Leon Kelly
Pastor Leon Kelly
Pastor Leon Kelly

Pastor Leon Kelly introduserer barn og hardbarka gjengmedlemmer til moralkodeksen basert på sunn fornuft, Veien til lykke av L. Ron Hubbard, takler gjenger i Denver i Colorado og transformerer liv og samfunn.


VOICES FOR HUMANITY

EPISODE: COLOMBIANSK VEI TIL FRED

Sandra og Felipe Poveda I felten
I felten Filmteam dokumenterte Povedas’ møter med colombianske militære styrker i felten for å vise dem viktigheten av å beskytte menneskerettigheter.

En bror og en søster slår seg sammen for å hjelpe med å sette en stopper for den mangeårige volden mellom myndighetene og opprørerne i det krigsherjede Colombia. Felipe og Sandra Poveda lager en strategi for å forsvare menneskerettigheter, som vinner tilhengere fra begge sider.

Sandra og Felipe Poveda
Sandra og Felipe Poveda

VOICES FOR HUMANITY

EPISODE: RETTER LYSET PÅ MENNESKERETTIGHETER

Mary Shuttleworth
Mary Shuttleworth
Mary Shuttleworth

Omgripende krenkelser av menneskerettighetene under apartheid i Sør-Afrika som dr. Mary Shuttleworth var vitne til som barn da hun vokste opp, motiverte henne til å grunnlegge Youth for Human Rights International. Prosjektet har tatt henne rundt hele verden – en reise på mer enn 800 000 km for å lære unge mennesker viktigheten av å beskytte menneskerettighetene. Hennes årlige World Educational Tour når steder hvor menneskerettigheter knapt nok er forstått, og anerkjenner internasjonale menneskerettighetsaktivister.


VOICES FOR HUMANITY

EPISODE: FRED PÅ GATENE

Peace Rides
Peace Rides
Peace Rides

Pastor Tony Muhammad hever sin stemme og bruker sin tro på effektiviteten av tverreligiøst samarbeid gjennom Scientologys humanitære programmer til å hjelpe med å bringe fred til beryktede stridende gjenger i South Central Los Angeles. Han begynte motorsykkelstevner, kjent som Peace Rides, inspirerte byer over hele landet, og er på et oppdrag for å bygge opp en fredsbevegelse.