Scientology Network

Humanitære programmer

Fra undervisning i menneskerettigheter til å gi Sannheten om stoff, sikter Scientologys humanitære programmer på en bedre verden.

Sannheten om stoff

Sannheten om stoff: Virkelige mennesker, virkelige historier gir personlige beretninger som viser farene ved de mest misbrukte stoffene. Denne filmen er ledsaget av De sa, de løy, en rekke dramatiske korte filmer som avslører løgnene unge hører om ofte brukte rusmidler.

Stoffri verden informasjonsannonser (PSA-er)
Crystal Meth PSA
Crack-PSA-er
Marihuana-PSA-er

Historien om menneskerettighetene

Historien om menneskerettighetene er en inspirerende og informativ oversikt over et av verdens mest misforståtte emner – menneskerettigheter. Denne dokumentarfilmen følger menneskerettighetenes historie fra oldtiden og opp til nåtid. 30 rettigheter brakt til live er en rekke vignetter som illustrerer artiklene i Verdenserklæringen om Menneskerettighetene og introduserer det kirke-støttede internasjonalt anerkjente menneskerettighetsprogrammet.

Menneskerettighet 20: Retten til demokrati
Menneskerettighet 1: Vi er alle født frie og like
Menneskerettighet 22: Sosial trygghet
Menneskerettighet 4: Intet slaveri

Citizens Commission on Human Rights dokumentarfilmer

En rekke dokumentarfilmer som avdekker den sjokkerende historien om psykiatri og avslører psykiatriske overgrep. De blottlegger den ryggesløse alliansen mellom en multimilliard-dollars farmasøytisk industri og psykiatri – bygd på aggressive markedsføringsplaner for å selge stoff med toksiske bivirkninger – og bringer frem i lyset hvordan psykiatriske praksiser fortsetter å skade liv i det amerikanske militæret.

Fienden i det skjulte
Fienden i det skjulte
Psykiatri: En dødsindustri
Diagnostisk og Statistisk Manual