L. Ron Hubbard med Hans Egen Stemme
L. Ron Hubbard

Scientology Network

L. Ron Hubbard: in His Own Voice

Grunnleggeren av Scientology utforsket ikke bare verden, men reiste inn i Menneskets sinn og Menneskehetens sanne åndelige opplysning.

L. Ron Hubbard, grunnleggeren av Scientology religionen og forfatteren av dens betydningsfulle verk, Dianetics: Den moderne vitenskap om mental sunnhet, har levd et ekstraordinært liv – en oppdagelsesreisende, bestselgende forfatter, filosof og visjonær som levde 20 liv i løpet av ett.

Han var en eventyrer selv i sin ungdom, da han reiste verden rundt og utforsket kulturer og sivilisasjoner på måter som de fleste elever på videregående skole bare ville ha lest om i bøker. Han var landets yngste ørnespeider, han ble en flyoppvisningspilot, skipsfører, og som forfatter holder han verdensrekorden som den mest utgitte forfatter.

Men hans historie har aldri blitt fortalt på den måten som Scientology Network er i ferd med å fortelle den: In His Own Voice (Med hans egen stemme).

Serien, en historisk og selvbiografisk fortelling, begynner med hans «Oppdagelsesspor», og skildrer hans reiser gjennom verden som en ung mann, og utforsker opplevelser som førte ham inn i en livstid med forskning og en endeløs søken etter kunnskap. Disse leksjonene i hans tidlige liv ville hjelpe med å forme hans senere liv, og hans betraktninger om disse leksjonene kom senere til live i opptak av foredragene han gav i kjølvannet av hans internasjonale bestselgende bok om menneskesinnet.

Denne dokumentar-serien tar publikum inn i livet til en mann hvis gjerninger og oppdagelser har ført andre til å omfavne ideen om en verden hvor sosial rettferdighet og humanitære bestrebelser, fra lesekyndighet til lykke, holdes opp som oppnåelige idealer for menneskeheten.

L. Ron Hubbard var først og fremst forfatter, og serien utforsker hans innflytelse og banebrytende arbeid. Med opprinnelige opptak og bilder sporer disse episodene hans reiser fra tidlig liv på prærien i Nebraska, til villmarken i Montana, inn i de mystiske stedene i Asia, og til slutt inn i det åndelige riket av opplysning som har inspirert menneskehetens søken etter forståelse i tusenvis av år.


L. RON HUBBARD: IN HIS OWN VOICE

OPPDAGELSESSPORET

L. Ron Hubbard. Clearing-kongressen

Den første i serien som skildrer det utrolige livet til L. Ron Hubbard, slik det fortelles med hans egen stemme. Fra tidlig barndom og gjennom hele sitt liv gav hr. Hubbards evige streben etter kunnskap næring til hans bemerkelsesverdige eventyr og usedvanlige oppdagelser.


L. RON HUBBARD: IN HIS OWN VOICE

LIVET SOM FORFATTER

L. Ron Hubbard. Forfatter

Den andre i serien hvor L. Ron Hubbard snakker om sine eventyr som fengslet millioner, og hans oppdagelser bak Dianetics, den bestselgende boken noensinne om menneskesinnet.


L. RON HUBBARD: IN HIS OWN VOICE

REISESKILDRING GJENNOM LIVET

L. Ron Hubbard. Reiseskildring gjennom livet

Fra å reise gjennom Orienten til å bekjempe branner i Montana, fra flyoppvisningsturnéer i Midtvesten og seiling i Karibia, og til og med en periode i LA-politiet, forteller L. Ron Hubbard om å leve sammen med mange raser og trosretninger i den siste delen av denne serien.